Vi finns till för att förbättra och förenkla för vården.

Kontakta oss
Hammarby fabriksväg 29-31, 120 30 Stockholm 010-10 10 222 info@apoex.se
Till toppen
Image
Image
Image
ApoEx

Läkemedelsförsörjning i Region Kronoberg

Välkommen till ApoEx och webbsidan för dig som arbetar med läkemedelsförsörjning inom Region Kronoberg. Här hittar du information om exempelvis indragningar, kvalitetsgransking, läkemedelssupport, samt blanketter för reklamationer och reservrutinsbeställningar.

Kronoberg
Kronoberg
Bli kund nu

Få mer tid till patienter

Genom att samla dina inköp av läkemedel och förbrukningsmaterial hos oss slipper du många fakturor och spridda leveranser. Du får dessutom leveranser direkt till kliniken och sparar tid som istället kan ägnas åt dina patienter.

01

SKAPA KONTO

Du blir kund genom att klicka på länken och fylla i vårt avtal. Resten tar vi hand om.

02

KOM IGÅNG

Efter registrering får du ett mail med dina inloggningsuppgifter som gör det enkelt att komma igång i beställningsportalen.

03

VÄLKOMMEN TILL APOEX

Få ut mer av dina inköp! Vi hjälper dig med personlig kontakt efter dina behov. Välkommen som kund hos Apoex!

Services
Services
ApoEx Care

Smarta tjänster på ett och samma ställe

Vårt beställningssystem är utvecklat speciellt för vårdbranschen så att du snabbt och enkelt kan göra dina beställningar och använda tjänster som e-recept direkt i portalen – dygnet runt.

Som leverantör till många av Sveriges landsting och regioner har vi dessutom de vanligaste läkemedlen i lager, vilket innebär snabba leveranser till din klinik.

Vi har ett stort sortiment av förbrukningsmaterial och är dessutom leverantörsoberoende så att du själv kan välja vilka varumärken du vill beställa.