Vi finns till för att förbättra och förenkla för vården.

Kontakta oss
Hammarby fabriksväg 29-31, 120 30 Stockholm 010-10 10 222 info@apoex.se
Till toppen

Opalescence hos ApoEx

Hos ApoEx hittar du och din klinik ett stort utbud av produkter från Ultradent. Bland annat har vi många Opalescence-produkter.

Opalescence GO

Opalescence GO hemblekningssystem är ett fantastiskt komplement till klinikblekning. Det ger dina patienter möjlighet att både starta en blekningsbehandling hemma men också att fräscha upp en behandling mellan klinikbesöken eller att bibehålla ett fint klinikresultat längre. Varken avtryck eller individuellt anpassade skenor behövs. Patienten kan använda Opalescence GO hemma direkt ur förpackningen efter att ha fått den första behandlingen på kliniken. För dig som tandläkare är det en mycket bra kompletteringsprodukt att erbjuda till försäljning på kliniken. Aktiv substans: 6% Väteperoxid

Opalescence 10% och 16%

Opalescence 10% och 16% är också ämnade för hemblekning efter ett första klinikbesök. Tandblekningsgelen är utformad för användning med individuellt anpassade blekskenor och kräver alltså ett arbete på kliniken för att ta avtryck och tillverka blekskenor. Gelen distribueras enkelt i blekskenan tack vare sprutan som den levereras i. Gelén innehåller 20% vatten för att förhindra uttorkning, och den klibbiga, viskösa formeln hjälper till att hålla gelén och skenan på plats. Aktiv substans: 10% respektive 16% Karbamidperoxid.

Opalescence tandkräm

Bevara behandlingsresultatet längre genom att använda Opalescence Whitening tandkräm som eftervård vid avslutad tandblekning. Opalescence Whitening tandkräm hjälper till att återfå och bevara ljusa tänder genom att lösa upp färgpigment och avlägsna ytliga missfärgningar. Innehåller natriumfluorid för att hjälpa till att förebygga karies och stärka tandemaljen. Tandkrämen är säker för daglig användning och finns även i formel för sensibilitetslättnad samt har en fräsch smak av cool mint.

BLI KUND NU

Få mer tid till patienter

Genom att samla dina inköp av läkemedel och förbrukningsmaterial hos oss slipper du många fakturor och spridda leveranser. Du får dessutom leveranser direkt till kliniken och sparar tid som istället kan ägnas åt dina patienter.

01

SKAPA KONTO

Du blir kund genom att klicka på länken och fylla i vårt avtal. Resten tar vi hand om.

02

KOM IGÅNG

Efter registrering loggar du enkelt in i beställningsportalen med hjälp av Bankid.

03

VÄLKOMMEN TILL APOEX

Få ut mer av dina inköp! Vi hjälper dig med personlig kontakt efter dina behov. Välkommen som kund hos Apoex!