Vi finns till för att förbättra och förenkla för vården.

Kontakta oss
Hammarby fabriksväg 29-31, 120 30 Stockholm 010-10 10 222 info@apoex.se
Till toppen

Vi kan e-recept

Redan 2011 lanserade vi vårt e-recept i nära dialog med våra kunder. Idag används tjänsten av tusentals förskrivare inom både offentlig verksamhet, djurvård, tandvård, estetisk vård och privat sjukvård.

Med vårt e-recept skriver du dina e-recept säkert och med integrerad koppling till FASS. Dessutom kan du välja att skriva dina recept både på dator eller via mobil för snabb hantering.

5897
AKTIVA ANVÄNDARE
3000
SKRIVNA RECEPT PER DAG
APOEX

Smidig och säker förskrivning

Enkel hantering både på dator och i mobilen

Integrerad koppling till FASS

Arvodeshantering

Kostnadsfritt vid köp av läkemedel och förbrukningsmaterial hos ApoEx

Möjlighet att välja om patienten ska kunna hämta ut sitt recept från ett valfritt eller specifikt apotek

Handlar du majoriteten av dina läkemedel och förbrukningsvaror hos oss får du e-receptstjänsten utan extra kostnad.

Allt i ett system

I ApoEx e-recept återfinns en dagligt uppdaterad lista på alla läkemedel i landet. Där ser du exakt vilka förpackningsstorlekar och styrkor som finns tillgängliga och slipper missförstånd med apoteken. Du ser även vilka läkemedel som för tillfället är restnoterade och kan på så sätt välja alternativ för att undvika fördröjning i behandlingen. Integrerat i e-receptet finns en koppling till FASS vilket gör att du slipper byta hemsida mitt i arbetet.

Få hjälp med arvodeshantering

Vi ser till att ni får betalt för ert arbete – oavsett vilket apotek djurägaren går till. När ni fyller i arvodesbeloppet i e-receptet faktureras djurägaren och på fakturan framgår att det gäller arvode för ert företag. Vi ansvarar för att ni får betalt och för administrationen dras en avgift från arvodesbeloppet ni angett. Självklart kostar inte e-receptet något för djurägaren om ni inte väljer att ta ut arvode!

Kom igång med e-recept

Att bli kund hos ApoEx är kostnadsfritt och går på bara några minuter. Väl inne i ApoEx beställningsportal kan du som förskrivare enkelt aktivera tjänsten för e-recept. Handlar du majoriteten av dina läkemedel och förbrukningsvaror hos oss får du dessutom e-receptstjänsten utan extra kostnad.

BLI KUND NU

Få mer tid till patienter

Genom att samla dina inköp av läkemedel och förbrukningsmaterial hos oss slipper du många fakturor och spridda leveranser. Du får dessutom leveranser direkt till kliniken och sparar tid som istället kan ägnas åt dina patienter.

01

SKAPA KONTO

Du blir kund genom att klicka på länken och fylla i vårt avtal. Resten tar vi hand om.

02

KOM IGÅNG

Efter registrering loggar du enkelt in i beställningsportalen med hjälp av Bankid.

03

VÄLKOMMEN TILL APOEX

Få ut mer av dina inköp! Vi hjälper dig med personlig kontakt efter dina behov. Välkommen som kund hos Apoex!