Vi finns till för att förbättra och förenkla för vården.

Kontakta oss
Hammarby fabriksväg 29-31, 120 30 Stockholm 010-10 10 222 info@apoex.se
Till toppen

Kanyler och sprutor hos ApoEx

Hos ApoEx hittar du och din klinik ett stort utbud av högkvalitativa nålar, kanyler och sprutor anpassade för både medicinska- och estetiska injektioner. Vi har bland annat TSK, Magic Needle, Becton Dickinson och mycket mer.

TSK Laboratory

TSK fokuserar på att tillgodose säkra, högkvalitativa produkter som hjälper läkare och specialister att ge deras patienter den bästa möjliga behandlingen. TSK utvecklar nya teknologier och produktinnovationer till den estetiska marknaden och är speciellt kända för sina nålar och kanyler.TSK Steriglide, TSK The Invisible Needle, TSK Low Dead Space Hub, TSK CSH Aesthetic

BD Microlance

BD Microlance är en av flera populära kanyler från Becton Dickinson. Microlance har en unik slipvinkel och poleringsmetod som ger mindre obehag för patienten vid injektion och mindre risk för utstansning. Kanylerna är transparenta och färgkodade för snabb och säker kontroll av flöde och storlek. Finns i flera olika storlekar.

Derma Sculpt

Derma Sculpt är en serie trubbiga flexibla kanyler för ytliga injektioner till styvare kanyler för djupa injektioner. Kanylerna har en skyddande ytbehandling som gör att de glider lätt och smärtfritt under huden utan att orsaka trauma och blåmärken och minimerar risken för komplikationer som kärlocklusion. Kanylerna finns i olika storlekar från 18G till 30G.

Magic Needle

Magic Needle erbjuder trubbiga kanyler utformade för estetiska behandlingar med alla typer av fillers. Kanylerna reducerar smärta vid injektion samt minskar risken för nekros. Kanylerna är flexibla och “böjbara” och finns i storlekarna 22G, 25G och 27G.

FMS Fine Micro Syringe

FMS Fine Micro Syringe är en tunn injektionsspruta. FMS Fine Micro har en 32G kanyl med längd 8 mm. Finns i storlek 0,3 ml, 0,5 ml och 1 ml.

Kanyler, nålar och sprutor – Hitta det du behöver hos ApoEx!

Du hittar dessa varumärken och mycket mer hos ApoEx. Vi har ett stort utbud av kanyler, nålar och sprutor för både estetiska och medicinska behandlingar. Dessutom har vi de läkemedel du behöver så att du kan samla dina inköp på ett och samma ställe – lägg mindre tid på dina inköp och mer tid på det du gör bäst.

BLI KUND NU

Få mer tid till patienter

Genom att samla dina inköp av läkemedel och förbrukningsmaterial hos oss slipper du många fakturor och spridda leveranser. Du får dessutom leveranser direkt till kliniken och sparar tid som istället kan ägnas åt dina patienter.

01

SKAPA KONTO

Du blir kund genom att klicka på länken och fylla i vårt avtal. Resten tar vi hand om.

02

KOM IGÅNG

Efter registrering loggar du enkelt in i beställningsportalen med hjälp av Bankid.

03

VÄLKOMMEN TILL APOEX

Få ut mer av dina inköp! Vi hjälper dig med personlig kontakt efter dina behov. Välkommen som kund hos Apoex!