Vi finns till för att förbättra och förenkla för vården.

Kontakta oss
Hammarby fabriksväg 29-31, 120 30 Stockholm 010-10 10 222 info@apoex.se
Till toppen

Petgood hos ApoEx

Hos ApoEx hittar du och din klinik ett stort utbud av insektsbaserade produkter från Petgood. Deras foder, dental sticks och treats innehåller högkvalitativt protein från insekter och naturliga och noggrant utvalda ingredienser.

BASERAT PÅ FORSKNING OCH UTVECKLAT MED VETERINÄRER OCH DIETISTER

NÄSTA GENERATIONS INSEKTSPRODUKTER

Samtliga recept tas fram av petgoods veterinärteam tillsammans med dietister och experter inom relevanta områden för att säkerställa bästa effekt och en näringsrik och balanserad kost.

Miljövänligt

Våra husdjur står för cirka 25 procent av köttkonsumtionen. Insekter är en extremt resurseffektiv proteinkälla jämfört med andra animaliska proteinkällor och orsakar upp till 94 procent lägre koldioxidutsläpp och upp till 93 procent lägre förbrukning av vatten och landyta jämfört med nötkött.

Högkvalitativt protein

Den svarta soldatflugan, som är proteinkällan i Pet Goods foder, är rik på aminosyror med hög smältbarhet, vilket gör den till en högkvalitativ proteinkälla. Det betyder att deras insektsfoder täcker din hunds behov av alla essentiella aminosyror och att din hund enkelt kan. tillgodogöra sig det värdefulla proteinet.

Snällt mot magen

Insekter är en ny proteinkälla för många hundar, vilket kan vara bra för hundar med foderallergi. Detta beror på att hunden inte har exponerats för proteinkällan tidigare, vilket minskar risken för allergisk reaktion. Detta i kombination med att Pet Goods foder innehåller inulin, en naturlig prebiotika som gynnar de goda tarmbakterierna, gör det extra skonsamt för din hunds mag-tarmsystem.

Hos oss på ApoEx hittar du som jobbar på veterinär- och djurvårdsföretag ett brett sortiment av läkemedel, förbrukningsmaterial och utvalda shop-artiklar anpassat för djurvården. Handla bland annat insektsbaserade foder, dental sticks, och godis från Petgood.

HUNDGODIS MED INSEKTER & BÄR

Petgoods hundgodis med insekter är berikade med insektsprotein och immun-boostande antioxidanter från bär. De små, mjuka godisarna är formade som ett hjärta - för kärleken till hundar och vår planet.

INSEKTSFODER HUND - VUXEN

Insektsbaserat helfoder för vuxna hundar med protein från insekten svart soldatfluga. Petgoods vuxenfoder är ett helfoder framtaget av veterinärer och dietister baserat på forskning och utgör en komplett och näringsrik diet, som dessutom är klimatsmart. Finns i storlek 2 kg och 5kg.

INSEKTSFODER HUND - VALP

Insektsbaserat helfoder för valpar, växande hundar och dräktiga/digivande tikar. Petgoods hundmat innehåller naturliga och noggrant utvalda ingredienser av hög kvalitet och är utvecklad av veterinärer och dietister. Insektsfoder är en komplett och näringsrik diet som täcker valpens behov för att växa och må bra, samtidigt som det är bra för miljön. Finns i storlek 2 kg och 5kg.

DENTAL STICKS MED PROTEIN FRÅN INSEKTER

Dental sticks med insekter är berikade med insektsprotein och specifika ingredienser som främjar mun- och tandhygien, samt fibrer som bidrar med en borstningseffekt som hjälper till att kontrollera plack och tandsten. Näringsrika och funktionella dental sticks - tuggben för vuxna hundar. Finns i storlek S, M och L.

BLI KUND NU

Få mer tid till patienter

Genom att samla dina inköp av läkemedel och förbrukningsmaterial hos oss slipper du många fakturor och spridda leveranser. Du får dessutom leveranser direkt till kliniken och sparar tid som istället kan ägnas åt dina patienter.

01

SKAPA KONTO

Du blir kund genom att klicka på länken och fylla i vårt avtal. Resten tar vi hand om.

02

KOM IGÅNG

Efter registrering får du ett mail med dina inloggningsuppgifter som gör det enkelt att komma igång i beställningsportalen.

03

VÄLKOMMEN TILL APOEX

Få ut mer av dina inköp! Vi hjälper dig med personlig kontakt efter dina behov. Välkommen som kund hos Apoex!