Vi finns till för att förbättra och förenkla för vården.

Kontakta oss
Hammarby fabriksväg 29-31, 120 30 Stockholm 010-10 10 222 info@apoex.se
Till toppen

Avancerad läkemedelsbehandling i hemmet avlastar sjukvården

NYHET

Nu utvecklar ApoEx, tjänstespecialist inom läkemedelshantering för vårdgivare, flera koncept för patienter som vanligtvis ges avancerad läkemedelsbehandling på sjukhus. Patienterna kan numera i stället få sin läkemedelsbehandling i hemmet på ett tryggt, patientsäkert och effektivt sätt.

Behandlingar med läkemedel i infusion som man idag genomför på sjukhus går i stället, tack vare tekniska framsteg, i många fall att genomföra i patientens hem. Vi kan distribuera läkemedlen direkt hem till patienten, alternativt till hemsjukvården eller primärvården om patienten behöver stöd i sin medicinering, säger Erik Nordhall, regionchef för ApoEx Region Nord. 

Läs hela artikel här: https://www.folkhalsasverige.se/framtidens-sjukhus/avancerad-lakemedelsbehandling-i-hemmet-avlastar-sjukvarden/

Om ApoEx
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra för vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner för vårdstödjande tjänster samt försörjning av läkemedel och förbrukningsvaror. ApoEx har sitt huvudkontor i Stockholm, omsatte 5,6 miljarder kronor 2019 och har ca 400 anställda. Huvudägarna till ApoEx är Axel Johnson-koncernens investeringsbolag Novax samt de två grundarna och bröderna Jens och John Patrick Berlips.

ApoEx AB | www.apoex.se | info@apoex.se ​| +46 10 10 10 222