Vi finns till för att förbättra och förenkla för vården.

Kontakta oss
Hammarby fabriksväg 29-31, 120 30 Stockholm 010-10 10 222 info@apoex.se
Till toppen

Den nya cancerkliniken Perituskliniken har valt ApoEx som leverantör för läkemedelsförsörjningen och farmaceutiska tjänster

PRESSMEDDELANDE

Från september 2020 levererar ApoEx läkemedel, lagerberedda extemporeläkemedel, licensläkemedel, läkemedelsnära produkter och handelsvaror till Perituskliniken i Lund som är en av landets mest moderna och bäst utrustade specialistkliniker med ett komplement till den offentliga sjukvården inom såväl diagnostik som behandling.

Avtalet med Peritusklinken omfattar olika tjänster bl.a. varuförsörjning avseende läkemedel, farmaceutiska tjänster samt möjlighet att köpa beredning av cytostatika och steril extempore, förfyllda sprutor och läkemedelsservice.

Perituskliniken och ApoEx har arbetat tätt tillsammans med förberedelserna inför avtalsstart för att säkerställa ett tryggt införande i början av september.

“Vi är mycket stolta över förtroendet som vi har fått och det känns roligt att vi har kunnat arbeta så tätt tillsammans från början och att allt har gått väldigt bra, speciellt med tanke på den korta uppstartsperioden och uppstart av helt ny verksamhet. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete tillsammans med Perituskliniken i Lund ”, säger Anitta Andersson, Affärsområdeschef Offentlig Vård på ApoEx AB.

“Jag tycker att samarbetet med ApoEx har fungerat väl, vi har haft många frågor som vi har behövt få besvarat. ApoEx långa erfarenhet har varit värd mycket för oss som nystartad privat vårdgivare” säger Åsa Dahm, VD för Perituskliniken.

För ytterligare frågor vänligen kontakta: support@admin

Om ApoEx

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra för vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner för vårdstödjande tjänster samt försörjning av läkemedel och förbrukningsvaror. ApoEx har sitt huvudkontor i Stockholm, omsatte 2 miljarder kronor 2021 och har ca 600 anställda. Huvudägarna till ApoEx är Axel Johnson-koncernens investeringsbolag Novax samt de två grundarna och bröderna Jens och John Patrick Berlips.

ApoEx AB | www.apoex.se | info@apoex.se ​| +46 10 10 10 222